Smartvin P.V.P.P.
Avantaje
- Compoziția specială a granulelor SMARTVIN PVPP permite o dispersie ușoară în apă.
- În tratamentul vinului alb, SMARTVIN PVPP duce la o reducere considerabilă a culorii galbene dată de polimerii oxidați ai substanțelor fenolice.
- Excelent pentru a preveni alterarea fenolică numită „rozalie”.
- Pe de altă parte, atunci când este folosit în vin roșu, SMARTVIN PVPP aduce o scădere minimă a nuanței roșii, mai mică decât cea cauzată de utilizarea altor proteine sau de clarificatori de încărcare pozitivă..
Utilizare
- Datorită activității sale specifice, SMARTVIN PVPP este recomandat pentru vinurile de înaltă calitate.
- În special, este utilizat la limpezire sau în timpul filtrării pentru a îmbunătăți calitatea vinurilor albe parțial oxidate; pentru a reduce nuanța galbenă în vinurile roșii și pentru a reduce taninele dure în vinurile roșii tinere.
- SMARTVIN PVPP poate fi utilizat în tratamentul sucurilor de struguri sau de fructe în timpul procesului de flotare.
Instrucțiunile de utilizare
- Se dizolvă SMARTVIN PVPP în apă la un raport de 1:10, apoi se adaugă produsului pentru a fi tratat amestecând cu atenție.
Dozare
- De la 2 la 15 g / hl pentru vinurile albe și spumante.
- De la 10 la 40 g / hl pentru vinurile roșii și vinurile albe oxidate.
- Doze mai mari pentru vinurile foarte oxidate.
Depozitați într-o zonă rece și uscată.
Pe baza reglementărilor europene actuale, produsul este clasificat: nu este periculos.
Recenzii
There are no reviews yet