Descriere
UTILIZARE:
- În industria alimentară şi agricultură, în industria chimică, industria cosmetică şi farmaceutică, la rafinarea petrolului , pentru prepararea fluidelor de foraj , în construcţii industriale şi hidrotehnice, industria produselor ceramice şi refractară, ş.a.
INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE
- Bentonita alimentară se foloseşte la tratamentul vinului, în doza de 1 kg/1000L vin din momentul în care vinul a stat din fiert şi a cărui temperatură nu este mai mică de 16 C.
SE PROCEDEAZĂ ASTFEL:
- Se scot din masa vinului aproximativ 8L, se preîncălzeşte la circa 40 C după care se amestecă până la omogenizare cu 1 kg. De Bentonita, după care se toarnă în vasul ce conţine vinul. Acesta operaţiune se repetă de mai multe ori, în funcţie de cantitatea de vin ce o avem de tratat.
- Se recomandă un repaus de minimum 5 zile a vinului tratat, înainte de a fi consumat.
CARACTERISTICI TEHNICE:
- Bentonita sodică asigură deproteinizarea eficace şi stabilizarea proteică durabilă a vinurilor.
MĂSURI DE IGIENĂ ŞI PROTECŢIA MUNCII
- Se va evita inhalarea sau contactul produsului cu ochii şi cu pielea.
- În timpul lucrului se va purta obligatoriu echiparnent de protecţie.
- Nu se bea și nu se fumează.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.