Descriere
- Utilizare
- MASTERVIN COMPACT este utilizat în mod normal pentru limpezirea musturilor, vinurilor, oțetului și a sucurilor de fructe.
- Utilizarea MASTERVIN COMPACT este recomandată în special pentru limpezirea stabilizatoare a vinului înainte de îmbuteliere.
- MASTERVIN COMPACT este potrivit pentru eliminarea exceselor de proteine care pot duce la precipitații în vinul îmbuteliat.
- Excelent, de asemenea, în must, atât în timpul decantării statice, cât și în timpul flotării.
- Instrucțiunile de utilizare
- Se dizolvă MASTERVIN COMPACT în apă 1: 10-1: 20 în timp ce se agită; lăsați să acționeze câteva ore (cel puțin 2-4 ore).
- Înainte de utilizare, agitați bine și apoi adăugați-l în cantitatea care urmează să fie tratată, asigurându-vă că este complet omogenizat.
- În cazul tratamentelor combinate cu alți agenți clarificatori de origine proteică, este recomandabil ca tratamentul cu MASTERVIN COMPACT să fie efectuat ultimul.
- Dozare
- De la 20 – 60 g / hL pentru limpeziri ale mustului și vinurilor.
- De la 5 – 80 g / hL pentru limpeziri ale vinurilor albe și roșii.
- De la 50 – 150 g / hL pentru limpeziri ale mustului și oțetului..
- Ambalare
- 20 kg.
- Depozitare
- Păstrați într-un loc rece și uscat.
- Pericol
- Pe baza reglementărilor europene actuale, produsul este clasificat: nu este periculos.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.