Descriere
- Mărimea granulelor este de natură să permită absorbția regulată a apei de produs fără a provoca formarea de mase insolubile.
- Caracteristicile mineralului și procesul de activare dau o bentonită cu o capacitate marcată de deproteinizare, pentru această caracteristică este recomandat ca clarificator în faza finală de stabilizare a vinificării.
- Utilizare
- PLUSGRAN este utilizat în principal pentru clarificarea vinurilor, musturilor și sucurilor de fructe, pentru o limpezire rapidă.
- Utilizarea PLUSGRAN este indicată în special la vinuri înainte de îmbuteliere, în timpul limpezirii finale de stabilizare a vinurilor înainte de îmbuteliere.
- În special, utilizarea PLUSGRAN este recomandată pentru a elimina excesele de proteine care pot da naștere la precipitații în sticlă.
- Instrucțiunile de utilizare
- Se dizolvă PLUSGRAN în apă într-un raport de 1: 15-20, amestecând continuu; se lasă să acționeze câteva ore (cel puțin 3-4).
- Apoi, adăugați-l în vin pentru a trata și agitați bine.
- Când limpezirea este efectuată folosind alte produse cu caracter proteic (de exemplu, gelatină etc.), tratamentul pe bază de bentonită ar trebui să fie efectuat ultima dată.
- Dozare
- De la 50 la 150 g / hl pentru limpezirea sucurilor și a oțetului.
- De la 30 la 60 g / hl pentru limpezirea musturilor și a vinurilor tinere.
- De la 5 la 80 g / hl pentru limpezirea vinurilor albe și roșii.
- Ambalare
- 25 kg.
- Depozitare
- Păstrați într-un loc rece și uscat.
- Pericol
- Pe baza reglementărilor europene actuale, produsul este clasificat: nu este periculos.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.