Descriere
- PLUSGRAN GEL are o putere deproteinizatoare mai mare de 70%.
- Datorită acestei caracteristici, poate fi utilizat în doze foarte mici ca clarificator.
- PLUSGRAN GEL este granulat cu un proces care își mărește reactivitatea și reduce timpul de rehidratare.
- Mărimea granulelor este omogenă ceea ce face absorbția optimă a apei și, prin urmare, evită formarea de mușchi în timpul umflăturii.
- Utilizare
- Folosirea PLUSGRAN GEL este recomandată în special pentru limpezirea vinurilor: excelentă pentru eliminarea exceselor de proteine care pot produce precipitații în sticlă.
- Cu o mare putere de limpezire, este potrivit și pentru acele limpeziri care necesită o compactare bună și un randament bun în procesele de filtrare.
- PLUSGRAN GEL este utilizat în principal pentru limpezirea vinurilor, musturilor, oțetului și sucurilor de fructe.
- Este interesant pentru activitatea sa de inactivare față de enzimele oxidasice..
- Instrucțiunile de utilizare
- Se dizolvă PLUSGRAN® GEL în apă în proporție de 1:20, amestecând continuu; lasă-l să se înmoaie câteva ore (cel puțin 3-4, dar după două ore, activitatea sa de deproteinizare este deja eficientă).
- Apoi adăugați-l în vin și amestecați bine.
- Când limpezirea este efectuată folosind alte produse pe bază de proteine, tratamentul cu bentonită trebuie efectuat ultimul..
- Dozare
- De la 40 până la 120 g / hl pentru limpezirea sucurilor și a oțetului.
- De la 15-30 g / hL pentru limpezirea mustului sau a vinurilor tinere.
- De la 5-30 g / hl pentru limpezirea vinurilor albe și roșii..
- Ambalare
- cutii de 25 kg.
- Depozitare
- Păstrați într-un loc rece și uscat.
- Pericol
- Pe baza reglementărilor europene actuale, produsul este clasificat: nu este periculos.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.