RAPIDASE EXTRA COLOR
Extracție mai mare de antocianini și polifenoli pentru vinurile roșii care vor fi învechite.
O enzimă clasică Rapidase microgranulată a fost utilizată de mulți ani de mii de viticultori și este încă o pictogramă faimoasă a eficienței și calității în întreaga lume. Rapidase îmbunătățește extracția antocianinei și polifenolilor în timpul macerării clasice a vinului roșu cu potențialul de îmbătrânire.
Poate fi, de asemenea, utilizat în combinație cu taninuri enologice, cu un efect sinergic pozitiv asupra conținutului de polifenoli, a culorii și a stabilității sale în timp.
MOD DE UTILIZARE/DOZARE
Adăugați cât mai devreme posibil în macerare:2-3g/100Kg
– Pentru struguri cu piele groasă sau recoltare timpurie:3g/100Kg
– Macerare sub 3 zile: 2,5g/100Kg
– Macerare pe 3 zile: 2g/100Kg
Se diluează de 10 ori înainte de adăugare.
Activ de la 10 la 50°C
Activitatea crește odată cu temperatura. Temperaturi peste 50°C dezactivează Rapidase Extra Color.
Pentru o eficacitate maximă, formula fiecărei enzime din gama Rapidase a fost dezvoltată și testată în cooperare cu diferite instituții renumite de cercetare din domeniul vinificației și a fost aprobată în condiții reale de producție în crame.
Creat în 1922, Rapidase și-a dovedit de atunci utilitatea în accelerarea proceselor industriale. A fost prima și este astăzi, cel mai recunoscut brand enzimatic pentru aplicații de vinificație.
Recenzii
There are no reviews yet