Enzime
Afișez toate cele 7 rezultate
-
Enzima Arome Lallzyme Beta 10 g
- Enzimă;
- Produs enzimatic cu activitate ridicată de glucozidază;
- Este utilizată pentru intensificarea caracterului aromatic al vinurilor;
-
Enzima Culoare Lallzyme EX-V 10g
- Enzimă pectolitică pentru extracție de culoare sub formă granulată;
- Înaltă puritate cu acțiune rapidă, fără eliberare de metanol;
- Activitatea enzimei ajută la extracția culorii în vinurile roșii;
-
Rapidase Clear
- Enzimă pectolitică lichidă și microgranulată;
- Clarificare rapidă și eficientă a mustului de struguri și a vinului, scade vâscozitatea;
- Pentru a păstra aroma, prospețime, indiferent de drojdia aleasă;
-
Rapidase Clear Extreme
- Descompune rapid pectina și promovează agregatul de particule;
- Poate fi utilizat în timpul flotației;
- Poate fi utilizat în timpul flotației.
-
Rapidase Expression Aroma
- Pentru extracția precursorilor aromatici în macerația strugurilor albi.
-
Rapidase Extra Color
- Extracție mai mare de antocianini și polifenoli pentru vinurile roșii care vor fi învechite;
- Utilizat în combinație cu taninuri enologice;
- Efect sinergic pozitiv asupra conținutului de polifenoli, a culorii și a stabilității sale în timp;
-
Rapidase Extra Fruit
- Enzimă microgranulată unică, pentru extracția combinată a culorii și aromei;
- Sinergie perfectă cu tulpini de drojdie dedicate;
- Impact decisiv asupra precursorilor aromelor de extracție din pielița de struguri;