Vinificație
Afișez 1 - 18 din 202 rezultate
Vezi toate produsele-
Acid citric monohidrat 25 Kg
- Utilizat pentru prevenirea modificărilor ferice sau oxidasice;
- Se prezintă sub forma unei pulbere albe cristaline;
- Îmbunătățește, de asemenea, calitățile organoleptice ale produsului și aduce prospețime;
-
Acid L Ascorbic 1 kg
- Acid ascorbic E300;
- Cel mai eficient produs natural pentru prevenirea oxidării culorii și aromelor musturilor, sucurilor de fructe și vinului;
- Îmbunătățește calitatea organoleptică a produsului;
-
Acid metatartric Meta V 1 Kg
- Acid metatartric (E 353);
- Produs pentru a asigura o calitate ridicată constantă a produsului finit;
- Ușor solubil în apă; odată dizolvată, soluția este limpede și lipsită de impurități;
-
Acid tartric 25 Kg
- Acidul tartric (E 334);
- Este utilizat ca regulator de aciditate în multe alte produse alimentare;
- Apare sub formă de cristale alb-transparente;
-
Actipasa 1 Kg
- Activator și nutrient de fermentație;
- Compensează lipsa azotului din must;
- Asimilarea timpurie a tiaminei scurtează faza de latență celulară și permite pornirea mai rapidă a fermentației;
-
Activator Vinartisferm DAP+B1 250 g
- Activator complex de fermentație;
- Tiamina (vitamina B1) 0,2%, pentru stimularea înmulțirii drojdiilor;
- Se omogenizează foarte bine înainte cu cel puțin 30 minute de inocularea drojdiilor;
-
Alcoolmetru 18 cm
- Instrument de măsură care servește la măsurarea concentrației de alcool;
- Ideal în vinificație;
- Cu ajutorul alcoolmetrului cu termometru se poate măsura simultan temperatura și proporția de alcool;
-
Antiflor damigene – plic 12 pastile x 1 g
- Antiflor damigene;
- Previne floarea și acrirea vinului în vase parțial pline;
- Ideal pentru păstrarea vinurilor în damigene, budane și cisterne;
-
-
Araban Spray Dry 500 g
- Guma arabică (E 414) purificată și uscată prin intermediul procesului “spray dry”;
- Utilizat în oenologie în calitate de coloid protector față de depunerile coloidale;
- Favorizează și prelungește acțiunea acidului metatartric;
-
Bactervin 1 Kg
- Antioxidant care previne floarea vinului si otetirea, utilizat preventiv si curativ;
- Previne boli ca acrirea acetică, floarea vinului;
- Aduce vinului un notabil fortifiant, în formă de acid galic care se fixează parţial în extractul sec al vinului;
-
Bag in box Viniflow 10 L
- Capacitate: 10 L
- Scăderea costurilor şi creşterea eficienţei;
- O variantă flexibilă pentru ambalarea produselor lichide;
-
Bag in box Viniflow 20 L
- Capacitate: 20 L
- Scăderea costurilor şi creşterea eficienţei;
- O variantă flexibilă pentru ambalarea produselor lichide;
-
Bag in box Viniflow robinet colț 3 L
- Capacitate: 3 L
- Scăderea costurilor şi creşterea eficienţei;
- O variantă flexibilă pentru ambalarea produselor lichide;
-
Bag in box Viniflow robinet colț 5 L
- Capacitate: 5 L
- Scăderea costurilor şi creşterea eficienţei;
- O variantă flexibilă pentru ambalarea produselor lichide;
-
-
Bentogran 1 kg
- Bentogran este o bentonită ușor de folosit deoarece se dizolvă rapid;
- Poate fi utilizată deja după 2 ore de la dizolvare;
- Produsul absoarbe o mare cantitate de apă.
-
Bentonită alimentară 1 Kg
- Filtru natural pentru vinificție;
- Asigură deproteinizarea eficace și stabilizarea proteică durabilă a vinurilor;
- Ajută la limpezirea vinului;