Enobent super 25 KG
Caracteristici:
- Deproteinizare extremă
- Dispersare cu ușurință
- Conținut redus de materie inertă
- Volum de depozit redus la minimum
- Vin fără miros sau gust afectat
Calitatea inalta a bentonitelor utilizate asigura, deproteinizare completa si stabilizarea peroteinelor din musturi si vinuri. Pot fi utilizate pentru toate tipurile de vin.
Pentru sistemele de flotatie se recomanda bentonita Enobent Super, care este caracterizata printr-un inalt nivel de reducere.
Dozare:
Pentru a determina doza optimă, se recomandă un test de laborator înainte de tratamentul, în special stabilitatea proteinei.
În funcție de utilizare: 30 până la 100 g / hl
Utilizare:
Se amestecă 1:10 în apă timp de 6 până la 10 ore înainte de tratare, cu amestecare frecventă și apoi soluția de gel rezultată se toarnă în materialul care urmează a fi tratat prin amestecare continuă.
Recenzii
There are no reviews yet